Triple + 1 Entries

Uikss…


Tak pernah2 masuk carta top 50, terus naik 33 (masa posting ini dibuat, kedudukan 28)

teruskan Afundi blog sherrina…..hehehehe…… ———————————————————————————-

ehemm…sudahkah anda mendapatkan siri permainan The Sims yang terbaru? Selepas The Sims 2: Nightlife, EA telah mengeluarkan The Sims 2: Open For Business

sherrina beli DVD version sebab mula2 beli versi CD tapi tak jalan (maybe sebab previous The Sims 2 adalah dari versi DVD), maka terpaksa pulangkan dan tukar dengan versi DVD yg ada sekali The Sims 2 (kalau CD, ada 4 keping ni) dan Open For Business plus

add-on, Family Fun Stuff hehe….disebabkan ni tgh minggu final exam, terpaksa le simpan dulu DVD ni. takleh install, nnt gatal je tgn nak main. Abis je exam, bleh lenja
n game ni smpi pagi….yahooooo!!!!

————————————————————————-

The Star The Star hari Selasa lepas ada menyiarkan berita mengenai DVD dokumentari Da Vinci Code cetak rompak yang berleluasa dan antara yg terhangat dipasaran. Errr…kat mana nak cari di KL ek? dlm paper tu mention di Penang….best tu kalau ada 1 utk koleksi peribadi 😀

———————————————————————-

sudahkah korang menonton filem Korea yg bertajuk Dongmakgol?

Jika blom, carik le vcd nye. citer ni memang best giler. Ianya pasal pasukan Korea Utara, Korea Selatan ngan tentera US yang berperang pada masa tu. Sorang tentera US, 3 orang tentera Korea (ntah selatan ke utara) dan 2 orang tentera Korea (team opposite) berjumpa di sebuah kampung di pendalaman gunung yg diberi nama kampung Dongmakgol. Ketika seluruh Korea sedang sibuk berperang, penduduk kampung ni haram tatau pun akan hal tu.

Lucu giler citer ni dan endingnya…huwaaa…seddeyyyy…..that’s why aku benci peperangan (eh, ada ke yg suka? Bush suka le kot). Anyway, citer ni mmg 15 bintang le aku kasik…best tahap gaban!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *