Post ID: 350

Seddeynye, tak dapek join Scrabble competition. Bukan sebab tak hadir. Dah hadir, siap half day lagi dan berkejar ke Unitar nak join in tapi malangnya pihak penganjur tersalah bagi information. patutnya aku kene hadir preliminary round last week. Lecturer pun mintak mahap sebab bagi salah info.

Kadang-kadang walau teliti mana pun preparation kita. Check schedule berkali2, berhubung dengan person in-charge to clarify some matters, confirmed schedule, plan journey, plan time…..tapi kalau dah takde jodoh, takde rezeki, memang takkan ada. That’s why I always have second reasons for everything I do. For example, semalam besides Scrabble, aku arrange dengan faculty executive untuk amik surat praktikal. At least tak terasa sangat kerugian gi sana.

Nampak gayanya, main Scrabble kat laptop ajelah……:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *