Post ID: 345

Aku tak pernah tengok citer Sutun. Masa citer tu gah ditayangkan kat TV, aku miss. Org kata best sangat. Aku pun tatau le apa kisahnya sebenar, tapi melihat pada gambar ni…aku rasa ni citer pasal budak lelaki yg lembut.

Citer Sutun turut dicalonkan dalam Anugerah Seri Angkasa. Ada ke dijual vcd citer nih, teringin aku nak nengok apa mesej disebalik citer nih.

p/s: aiseh….payung pink, beg pun pink. Aku pun x penah ada payung pink dan beg pink. Nasib baik dia tak pakai beg Barbie atau Power Puff Girls….phew…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *