Post ID: 255

whooaa…hari nie best laa. lepas tuition class finishes at 5.30pm, aku drive balik ke rumah melalui highway MRR2. Ingat nak stop makan at Burger King kat Petronas tapi mengingatkan malam nie nak celebrate my father’s birthday kat Pizza Hut, cancel. Lepas aje korner nak ke Taman Melati as I was driving on the most left lane….nampak kat side mirror kete polis bagi flash light. nak kata laju, slow aje aku bawak. suddenly ada kete wira kaler biru potong belah kiri. apehal mamat nie….depan aku ada satu old car was also slow.

out of sudden kete polis nie potong laju kat kanan aku and one of the man keluarkan senapang dari tingkap. what the heck!! takkan saman laju pon sampai kuar senapang. aku pon slow down, polis tu dah acah2 kat kete biru. kete biru yg mula2 nak pecut, suddenly decided to stop. aku cuma nampak mamat cina tu wave several papers, dokumen apa ntah kat polis tu. polis tu kuar sambil hala senapang kat mamat cina tu. and another police also came out bawak senapang. jenuh gak aaa, mau terkencing mamat cina tu. dan aku terus hon kete depan yg dah start slow nak tgk wayang.

oitt..ingat org shooting Gerak Khas ka. aku pecut, blah. dan aku nasib baik, aku tgk kat side mirror kat blakang nun dah jem…..nasib baik sempat.

ape lah agaknya kes mamat tu sampai polis kuarkan senapang. fuhh..first time tgk secara live. ingat nak amik gambo tp takut kene marah. so baik aku chow chin chowwwww…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *