The Sims2 University ceh, baru aje nak pulih demam main Sims 2 (warrghh..terbang RM 20 lagi sebab set 4 cd The Sims 2 yang pertama rosak), dah keluar Sims 2 University. Yang ini dipanggil extension version, so wajib install The Sims 2 dulu baru bleh main. Penambahan function2 yang ada memang best tapi tak test […]

Read More →

Bangun pagi. Menghirup udara Redang dipagi yang terakhir. Sarapan pagi dan mengemas barang-barang. Kalau dulu2 masa kecik2, pagi terakhir mcm nie sempat nak berenang satu round lagik tapi dah besar2 nie malas lah. Lepas packing dan check out, menunggu satu jam pula. Bot tak sampai2. Sambil menunggu sempat membelek suratkhabar semalamnya. Duduk di pulau nie […]

Read More →

hahaha..teruk sungguh. dah dekat 2 minggu pon takde masa nak sambung citer redang nie. Okaylah, here it goes…. Day 2. Weather: Bright and sunny. Just as what we hoped. Lepas sarapan bersiap sedia untuk snorkeling trip di marine park. kali nie my mom and my sis join sama. Jenuh gak nak tolak my mom panjat […]

Read More →

The last time I had a proper vacation most likely was 2 years ago. Pulau Kapas. Last year during Matta fair when my mom announced that our next island trip will be Pulau Redang, we were so excited. Our family has been going to several islands before but this will be our first trip to […]

Read More →