Post ID: 222

Mengintai dari tepi tingkap

Salam Takziah kepada mangsa2 ombak tsunami yg melanda beberapa buah negara di sekitar Asia pada hari semalam. Kawasan umah sherrina tak terasa pulak gegaran, maybe sebab disini kawasan tanah rendah. Kalau bergegar, sure dah terjaga dari tido. Nie sedap aje ngorok pagi semalam. hehehe…

Tadi lepas lunch sambil dok cuci pinggan, intai2 kat backyard kut2 ada kucing. Ternampak le satu kejadian yg terasa rugi le amat tak dapat di capture dgn digicam. Kalau dapat video, lagi bagus. bleh anto ke American Funniest Animal. Kucing oren yg tido dalam pasu ayah sherrina yg baru aje digempur tanahnya punye le tido lena, sampai terlentok2 kepalanya keluar dari bucu tempat kucing tu sandarkan kepala. Kelako..cepat2 amik digicam dan rakam saki baki aksi yg ada….



Mula-mula, tido cam biasa. Nyenyak mcm baby

 
Tu dia….mimpi apa le agaknya sampai terlentok2 keluar


Bangun semula utk membetulkan kembali posisi kepala


Sambung semula tido


Bangun balik sebab terdengar bunyi klik…klik.


Huh..ada orang mengintai aku tido!!!


Reporter mana hah? Melodi? Mangga? Papparazi sungguh!!!


Kalau taknak kene rasa baling ngan penyodok nie, baik blah


Whuuaarghh..tak tahan. Ngantuk giler. Tido balik laa….ZzzZZZzzzZZZzzzz…….

Click Sherrina’s Fotopages for complete photos collection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *