Almost end of the year

Final exam dah abis, keje2 yg penting kat pejabat dah abis. Bleh lepak dan relaks sampai new year. Yearghhh…mana nak gi ek kalau nak tenangkan fikiran? Cameron Highland ke Fraser Hill? Aritu dalam The Star ada publish article mengenai perpustakaan MAB (Malaysian Associations for the Blind) yang memerlukan sukarelawan utk taipkan buku2 menarik utk dialih ke tulisan Braille. Best gak projek nie, aku pon tak penah tau camne buku tulisan braille dihasilkan. Ingat nak gi sana le lepas cuti new year.

Anyway, cuti krismas dah dekat tak lama plak new year…..apa perancangan korang? walau apa pun, pastikan ianya bermanafaat dan tidak sia-sia…

oklah, nak chow….tido la. baru lepas format laptop…ngantuk bangat. nanti aku sambung lagi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *