Mengintai dari tepi tingkap Salam Takziah kepada mangsa2 ombak tsunami yg melanda beberapa buah negara di sekitar Asia pada hari semalam. Kawasan umah sherrina tak terasa pulak gegaran, maybe sebab disini kawasan tanah rendah. Kalau bergegar, sure dah terjaga dari tido. Nie sedap aje ngorok pagi semalam. hehehe… Tadi lepas lunch sambil dok cuci pinggan, […]

Read More →

One of the thing that keep popping in my mind right after the exam is to watch The Phantom of The Opera movie at TGV. Ever since I read the literature book when I was 14 years old, I always find the story is a very fascinating piece of literature. Somewhat between love, hate, anger […]

Read More →

Final exam dah abis, keje2 yg penting kat pejabat dah abis. Bleh lepak dan relaks sampai new year. Yearghhh…mana nak gi ek kalau nak tenangkan fikiran? Cameron Highland ke Fraser Hill? Aritu dalam The Star ada publish article mengenai perpustakaan MAB (Malaysian Associations for the Blind) yang memerlukan sukarelawan utk taipkan buku2 menarik utk dialih […]

Read More →

maaf sebab dah lama tak update. takpe, lepas 19/12 nie, sherrina akan update dan sesi ubahsuai design dan layout pun akan dijalankan sempena kedatangan tahun baru 2005 tak lama lagi…..sedangkan hari raya pon org tukar langsir baru, ini kan pula blog….musti mau tukar punyaaa…. sementara itu, bagi yg masih memegang title job hunter, cuba2 le […]

Read More →

Kita berehat sebentar untuk memberi laluan kepada iklan…. 1. Keje Kosong: ElectronicsEngineer @ Putra LRT as mention above anyone who is interestet to work in that field pls send ur email to wmmarlina@putra.com.my latest by 10/12/04. Requirements : 1.Degree in electrcical/electronic eng 2.Lelaki je ( x best betul kn) 3.Able to work at night n […]

Read More →