Nak pakai kad kredit tapi takut? Tak paham mengenai urusniaga kad kredit? dah pakai kad kredit tapi slalu konpius bila membaca statement yang datang setiap bulan? luangkan masa dan baca di http://www.mymoneyskills.com/visa/my/ms_MY/using_your_cards_wisely/index.shtml laman web yang menyediakan pelbagai penerangan mengenai kad kredit yang bisa membuatkan orang miskin kaya sekelip mata dan juga orang kaya menjadi miskin […]

Read More →

5 hari sahaja lagi sebelum Ramadhan melabuhkan tirainya. Terasa begitu cepat masa berlalu. Bagaikan tidak terasa peritnya puasa di ramadhan kali ini. Alhamdulillah. Mungkin kerana faktor cuaca yang kerap hujan, tidak seperti sebelum2 ini yang kebiasaannya bulan puasa bermakna cuaca panas dan terik. Sebetulnya sherrina tidak membuat sebarang persiapan bagi Syawal kali ini. Selain terikat […]

Read More →

Hari nie adalah hari terakhir computer fair kat PWTC. Computer Fair nie cam adik beradik ngan PC Fair le. sherrina pon tak pasti apa bezanya tapi rasanya dua2 event dikendalikan oleh organisasi yg berbeza. Semalam sherrina amik kesempatan melawat PWTC untuk menjenguk2 pasaran laptop sekaran ini. Sherrina jangkakan memandangkan raya akan menjelang tidak lama lagi, […]

Read More →

Fuji Finepix S5000 aku kene curik skali ngan laptop Compaq and iPAQ pda. Kalau korang nampak iklan2 jualan yg murah semacam dimana2, please let me know. Anyway, sedih memang sedih tapi life must go on. Hari raya takde laptop and ipaq takpe,takde kasut baru pon takpe tapi kalau takde camera…huwaa…nangis woo. So aku dah pi […]

Read More →