Berita Sedih Berlipat Ganda Laptop, PDA ngan Digital Camera aku kene curik. Aku doakan semoga Allah ampunkan dosa pencuri tu. Full Stop p/s: kak ita, kalau lu baca, nie lu jangan pecah story ni kat FaMa gua….

Read More →

Best: 1. First time seumur hidup aku blajo subjek akaun aku berjaya siapkan akaun tu terus imbang (balance debit and credit). Sebetulnya aku tak suka subjek akaun. Dulu sanggup tadah kepala menampung fakta biologi semata2 nak elak akaun. Tapi kat unitar nie kene amik gak. Mujur lecturer akaun kat sini best sampai aku yg tak […]

Read More →

Pemberitahuan! Blog ini tidak akan dikemaskini sehingga minggu depan kerana laptop sherrina masuk hospital (huwaa!!!)….till then, slamat berpuasa.

Read More →

Hendak menyanyikan lagu popular Siti Nurhaliza yg bertajuk Bukan Cinta Biasa didalam versi Sammy Vellu? Lawati Blog Mat Jan – Jonkang Jongket. Awas!Sebarang kecedaraan akibat ketawa yang berlebihan hendaklah ditanggung sendiri…..:)

Read More →

Amacam puasa? Hari pertama tu maybe perit sket kot sebab perut terkejut. Lama2 okaylah. Cuma satu je, godaan tidur di bulan puasa nie hebat sungguh. Nikmatnya berbeza berbanding tido di bulan biasa. Nyenyak semacam aje. apa2 pun takleh dilayan sangat tidur nie, tak silap sherrina tidur terlampau banyak semasa puasa hukumnya makhruh (betulkan jika silap). […]

Read More →

baru-baru nie sherrina menemankan sorang member menonton filem Cinta Luar Biasa. filem biasa yang penuh humor, maklumlah ada Apek Senario. Tetapi di awal pembukaan filem tersebut, lagu yang dah lama sherrina tak dengar berkumandang mengiringi foto2 lama yang dipaparkan: WARISAN Anak kecil main api Terbakar hatinya yang sepi Air mata darah bercampur keringat Bumi dipijak […]

Read More →

Macromedia Flash MX training & Mini Mentos story Sorry for the late update. I had just finished attending the 2 days Macromedia Flash MX training organized by training.org.my. It was fun, I learn a lot especially the basic of Flash. This will helps me a lot to explore the program in details. I never knew […]

Read More →