Isnin lepas aku ngan sorang member gi Shah Alam. Ada urusan sket. memandangkan dah tengahari, kitorang pon proceed ke seksyen 2 utk makan tengahari. member aku yg ex-uitm dah seronok le cerita pasal ikan bakar yang murah dan sedap disitu. sesampai aje, ini yang kitorang dapat lihat… kedai yang roboh dan macam terbakar! laaaaa…..member aku […]

Read More →

smalam aku gi PWTC sempena Pesta Buku 2004. Tak le ramai sangat, sebab baru hari kedua. aku budget hari nie sure ramai punye sebab banyak aktiviti menarik. pandai dorang nie buat pesta buku time gaji dah nak keluar. kebetulan plak bulan nie kitorang gaji awal sket, so memborong sakan le aku. aku beli buku sambungan […]

Read More →

Tahniah Anum dan Hafnie!! Ini dia…MTU Jr, cahayamata Anum dan Hafnie yang pertama. Haiqal Ariff B. Harrisfadzilah, semoga menjadi anak yang soleh.

Read More →

Satu filem yang pasti takkan ditayangkan di Malaysia. sebab apa? terlampau lucah? wrong! menyentuh unsur perkauman? wrong! isu agama? wrong!semuanya salah kerana ianya sebuah filem yang bakal dan sedang menyebabkan tokey2 besar McDonald pening kepala. banyak juga isu2 bagaimana MacD nie ‘membunuh’ manusia but di Malaysia, ada yg peduli? entah, McD penuh sokmo……termasuk aku yg […]

Read More →

Awal bulan June nanti opis aku (Futurekids Wangsa Maju) akan organize Digital Photography camp (Part 1) utk kids and teenagers. Aku nye idea maka aku le kene arrange program nie. mujur lah tengah cuti semester, kalu tak mau serabut otak dibuatnya. nak siapkan brochure, manual, handout, budget dll. Aku saja pilih outing kat Zoo Negara […]

Read More →

aku terjumpa ayat2 nie dlm forum cari.com.my…..agaknya aku dah terkeluar dari dunia remaja sehingga aku sendiri tergelak beso bila membacanya…..budak2 skarang, memacam…. 1. Sini wa cakap sama lu… Lu kalau mao kropok dia… kasi lebam beb. 2. Oiii.. Kakak kao punyer laki ahhh! Kong ajar eh? Bendul punyer budak! 3. Wa tak mu jiwa-jiwa sama […]

Read More →

Isnin lepas aku attend taklimat mengenai PROSPER iaitu Projek Usahawan Bumiputera dalam Bidang Peruncitan di Bangunan UOA II di Jalan Pinang.Ramai yg menghadirinya. rasanya dlm 60 orang kot. Ianya dikendalikan oleh PUNB (Perbadanan Usahawan Nasional Berhad)dimana ia menguruskan dana bagi membantu bumiputera memulakan atau mengembangkan perniagaan. Bulan februari yang lepas aku ada menghadiri kursus bagi […]

Read More →

aku punya semangat nak gi keje hari nie and bila aku sampai opis rupa2nya black out. satu wangsa maju gelap disiang hari. panas seh. kesian student2 aku berpeluh2. terpaksa call parent dorang suh datang amik and cancel other classess since TNB kata depa pon tatau apa yg rosak dan bila dapat dibaiki. Since aku takde […]

Read More →

Hi, Final exam was over. Really glad. right after the exam I went to every camera shops in BB Plaza, Sg Wang and Low Yatt and at last satisfied with the offer by Key Color at Mid Valley. Went to MV last Monday to picked up the camera. Bought also 6ft tripod, charger and bag. […]

Read More →

Data structure final exam will be at 12pm. After that I can go to Mid Valley to purchase the camera that I wanted so much (Yahoo..I’ve been dreaming about it). But before that, let’s have a quick quiz for those who follow the Harry Potter’s craze around the world 😉 Which HP Kid Are You? […]

Read More →