It’s been a while since the last time I posted in English. Anything new today that occured in your life? Share with me, I’d love to know…Oh ya, tomorrow is the 1st April which means the celebration (does it qualify to be categorized as a celebration?) and guess all of us have to be extra […]

Read More →

another hillarious joke for morning breakfast Annie Buddy? Annie Wan? Noe Wan? Sum Buddy? Lee Sum Wan : Hello can i speak to Annie Wan Mr Sori : Yes u could speak to me. Lee Sum Wan: No, i want to speak to Annie Wan! Mr Sori : You are talking to someone! Who is […]

Read More →

check out your cyborg name at http://www.cyborgname.com/ here’s mine…sounds evil eh? Did I scared you? muahahahaha….

Read More →

Apa celita? wassup my frendz? apa celita dihujung minggu? takkan takde apa2 yg menarik, kongsi2 le sama. aku, as usual sabtu aku keje full day. Lepas keje aku ngan kawanku gi le jalan2 kat Sunway Pyramid. dah lama aku tak jenguk mall kepala singa nie. Disebabkan sampai lewat, kitorang just makan aje kat Fish Shop […]

Read More →

Demam pilihanraya masih belum kebah. Ia masih diperkatakan disana disini. Di rumah, di sekolah, di warung kopi, di bistro….ia masih hangat. Ia akan jadi suam-suam kuku juga nanti, tapi mungkin ambil masa juga. Rasanya seluruh negara kini sedang memusatkan tumpuan serta menuding jari kepada Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) diatas pengendalian pilihanraya Malaysia ke -11 seperti yang […]

Read More →

walaupun dah sehari selepas pilihanraya, tapi keadaan masih agak panas dengan kedudukan beberapa kerusi masih dalam tanda tanya. Sehingga petang tadi masih ada bahagian yang sibuk mengira semula undi. Tahniah buat rakyat Permatang Pauh kerana mengekalkan wakil yang lama setelah pengiraan semula. Ternyata Ustaz Pirdaus tumpas ditangan Dr Wan Azizah. Dengan hanya majoriti 590 (sebelum […]

Read More →

BN Menang Besar Menang besar? BN menang majoriti memang diduga tetapi menang besar? aku sendiri tak duga. Paling PELIK, BA kalah teruk. Taktik makin kotor atau orang makin bodoh(or maybe pandai bagi sesetengah)? Anyway, bersengkang mata sampai awal pagi hari nie menunggu keputusan. Kecewa gak orang yg tak penah jenguk muka ke kawasan aku nie […]

Read More →

Marilah Mengundi Fuhh…makin sengit makin hangit. Kurang dari 24 jam kita semua yg layak akan keluar mengundi. Ada member aku adik dia umur 22 dah layak mengundi dan dah daftar tapi sanggup tak gi mengundi semata2 nak gi tengok Formula 1. Yalah, kalau dah berabis duit beli tiket sapa sanggup tinggalkan. Lain le SPR sanggup […]

Read More →

I had a very busy weekend. After the last exam paper on saturday, I dashed back to KL and went to Alpha Angle. There was a nice sale going on. I bought a Suave shirt for myself. Then, I dropped by at the office to picked up my friend and we went for dinner at […]

Read More →

Duh…..it’s the exam week again. The exams for this semester really took away most of my annual off days. Imagine I have to travel from Hulu Klang – Kelana Jaya for five days in a row to attend the mid term exam which consists of one paper each day!!! Arghhh……why can’t they compressed all the […]

Read More →