Pos terakhir di tahun 2003 Bye bye 2003, jap gi 2004 bakal menyusul tiba. aku harap 2004 membawa kehidupan yg lebih baik. Looking forward for another good year 🙂

Read More →

Hidup sebebas burung di angkasa alangkah best burung nie. terbang kesana kemari menyusuri ruang angkasa. Tentu best dapat melihat keseluruhan alam daripada udara. Dah lama tak naik kapal terbang Isnin lepas cuti aku gi Mines Shopping Centre. Last skali pegi tahun 1998. Entah kenapa tetiba teringat dan teringin nak ke sana. Dulu pegi pon time […]

Read More →

saja testing buat blog menggunakan free software w.blogger version 3.02 yang di download dari Tucows.comSoftware yg mempunyai interface seakan-akan wordprocessing ini sungguh mudah untuk digunakan.

Read More →

tatau nak taruk tajuk apa hancur hatiku mengenang dikau…jadi keping-keping setelah kau pergi.. Macam nie le agaknya hancur hati aku bila dapat tau aku maybe takleh nak cuti awal tahun nie. Why?? why?? Why?? tak cukup ke segala cuti yg aku korbankan selama nie? tak cukup ke kerja keras aku sepanjang tahun? aku bukan robot, […]

Read More →

Countdown to New Year 2004: 4 days to go 4 hari lagi nak masuk tawun baru. Musti ramai dah plan apa nak buat masa cuti tahun baru. aku ingat nak pi PD or Bagan Lalang le. Nak pi Pangkor macam yg dirancangkan tu macam tak jadik aje. Dah lama tak mandi laut. Nak mandi lautttttt!!!!!!! […]

Read More →

Hi guys and gurls…how’s your weekend? I was at PC Fair yesterday. I was supposed to be there in the morning and attended KRU’s open house in the evening but then plans changed and I had to missed the open house. Bummer!! Anyway, as usual PC Fair is always hectic on the last day. I […]

Read More →

Gangguan Emosi penah tak korang mengalami gangguan emosi? Sebenarnya emosi nie satu elemen yg pelik. Sangat abstrak. Unpredictable. Tiada jadual yg khusus. Mungkin pada awal paginya korang datang ke opis dengan wajah yg ceria tapi by noon dah monyok. Biasanya mesti bersebab. Jarang2 sekali emosi kita berubah tanpa penjelasan yang konkrit. Sama juga dengan hati. […]

Read More →

New Year 2004 is just around the corner Pejam celik pejam celik….2003 dah makin habis dan 2004 dah makin hampir. Rasa masih banyak perkara yg belum tercapai sepanjang 2003 nie. Adusss….makin bertambah tahun, makin meningkat umur. Masih banyak yg perlu dilakukan dan dibaiki. Antara perkara yg belum dapat dilaksanakan hingga sekarang: 1. Beli kete baru […]

Read More →

Fantastic e-books on the web O’Reilly online O’Reilly Computer books and manuals Informit Fore.com Adobe Stuff The Network Book Some #bookwarez.efnet.irc links Extrema.net Some #bookwarez.efnet.irc fiction e-books Pimpas online books (Indonesia) Pimpas books buku Security, privacy and cryptography My own misc online reading material Eastcoastfx.com Eastcoastfx Computer books Alaska Poprocks e-books e-books Hooligans Linux Documentation […]

Read More →

1st day keje selepas cuti raya Adehhh..nie paling berat. Dah le tengah hujan kat luar nun. Brrr..sejukkk. Sok plak exam. Boring betul. Nak gi opis ke taknak…gi ke tak…gi ke tak…..zzzzzzz….

Read More →