Post ID: 69

The Birthday ‘Boy’

hehe…jimat duit. Birthday ‘boy’ belanja makan. Birthday yg ke 30….kuikuikui. Tokey kedai kek cuma mampu kasik lilin 3 batang aje. sebab stok lilin dah abis. hehehehe…..tenkiuk bini birthday boy yg blanje kek yg aku tak penah makan sblm nie. Kek teramishu ke hapa namanya. sedap sungguh. Juga Tuan Shahrul yg belanja makan malam. Aku balun sebaik mungkin. Mujur tak bungkus bawak balik. Lain kali blanje lagi…hehehehe…



Nie le kek teramitshu ke hapa namanya. sedap woo…ada eskrem. krim dia pun sodap. strawberi pon sodap…..



nie le dia birthday ‘boy’ dgn isteri dan anaknya….



Wana ngan mak si birthday boy pun ada sama celebrate..



Satay Restoran R & K…..takleh celen satay kajang le….dah le nasi impit tu keras….



fuhhhh….sodap…sodap….lagi2 kalau free…..



nasi goreng ikan masin….memang betul2 masin. Mujur tak tertelan ikan masin tu. Ada ke taruk seketul-seketul. Tak best betul……tapi best jugak dan licin gak sebab free…hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *