KHAYALAN ( – V.E feat. Ruffedge – ) (Intro) Percubaan mike 1, 2, 3 dan 4 Tiada apa ku dapat bersamamu hanya penat Mereka bisa berkata apa Kerna tidak merasa beban yang terpahat di dada Sunguh menyiksa Terpinga-pinga aku dalam dilema kamu, kamu, kamu Terbang mengejar mimpi kamu, kamu, kamu Ku sendiri lagi.. khayalan menjelma […]

Read More →

I’m Back!!! yahoo….it’s good to be able to online again after a week. Laptop kene format coz ada conflict masa guna wireless network card kat Unitar aritu. Yesterday gi merayau seharian. Tengahari gi lunch kat Tropicana Golf club. ada kupon free. Then round2 sekitar perumahan situ. Humang aihh….umah sebijik2 mengalahkan istana. Lepas puas cuci mata […]

Read More →

Teambuilding at Genting Highland dua hari yg menyeronokkan dan banyak pengalaman serta ilmu yg dapat dikutip. salah satu aktiviti yg takleh dilupakan ialah bila sherrina kene pilih sbg wakil kumpulan. semua wakil dibawa keluar dan kene isi borang. soalannya adalah spt berikut: 1. Your shoe size? 2. Your favourite colour? 3. Your favourite food? 4. […]

Read More →

Recently I started to listen to this song which I heard in Light & Easy before I go to bed. Where Do I Begin – Andy William Where do i begin To tell the story of how great a love can be The sweet love story that is older than the sea The simple truth […]

Read More →

Apakah pandangan atau perception orang ramai terutama warga Malaysia kalau melihat ibubapa melayu yang speaking dengan anak-anak mereka di public? Sebabnya…..kami selalu practice seperti ini walau dimana kami pergi walau dirumah, ada yang nampak macam takda apa saja & ada yang pandang serong macam tak suka atau macam kami ni berlagak saja pada pandangan dorang. […]

Read More →

Genting Highland, here I come!!! yehaaa….don’t be surprised if you won’t be seeing any of my posting in my blog or in any popular forums in the net for the next 2 days coz I will be attending a team building programme in Genting Highland. We will be staying in Awana Genting Highland. We’ll be […]

Read More →

This is my posting on unemployed graduates which I posted in cari.com.my’s forum. I paste it here to share it with all of you. sherrina nak kongsi sket le pengalaman sherrina. lepas abis prac, company tu offer sherrina ngan my bestfriend keje disitu tapi kitorang taknak. kalau ikutkan best sebab it’s a semi-govt company so […]

Read More →

Aktiviti yg pelik Satu hari korang lepak di KLCC tetiba nampak sekumpulan org lepak depan TGV sambil menyanyikan lagu Negaraku selama 2,3 minit kemudian tetiba menghilangkan diri dan blah begitu aje? Pelik? Tapi inilah trend terbaru yg tengah melanda dunia. Dunia makin gila? mungkin. Takpun manusia yg dah tahap bosan sampai sanggup create such activity. […]

Read More →

nak tau camne nak configure Streamyx bagi pengguna OS Windows XP? lawatlah web ini yg dihasilkan oleh saudara zam4ever dari Ittutor.net Lengkap dengan penerangan serta gambarajah 🙂 Cara konfigurasi Streamyx bagi Windows XP

Read More →

Marah dan Amarah Apa itu marah (anger)? KataCharles Spielberger, seorang pakar psikologi yg mengkaji mengenai anger berkata ‘Marah adalah satu emosi yg mempunyai tahap diantara marah tahap rendah sehingga tahap tinggi dan ganas. Seperti perasaan dan emosi yg lain, ianya berkaitan dgn perubahan psikologi dan biologi iaitu bila anda marah, degupan jantung dan tekanan darah […]

Read More →