Post ID: 38

dan aku tergelak lagi…

bila aku on aje YM tetiba nampak sampul surat. Bila check rupanya aku dapat email yg ditaip sebegini:

Saya jumpa yahoo id awak dalam Yahoo messenger suami saya. Selalu ker buat kerja macam ni? Chit Chat dengan suami orang?

wakakakaka…..adehh…sakit perut. Harap hazman, tyco, muhsin (bakal) dll tak kene libas ngan wife korang yek bila nama aku ada dalam list YM korang. tapi takpe, nie bukan kes pertama. Kes dulu lagi best dan kelako. Elok org tu fire aku last2 nangis mintak mahap dan mintak tolong aku plak nasihatkan suami dia. alamak….kalau camnie bleh aku bikin kursus ‘Cara Mengawasi Pasangan Anda Di Dunia Siber’. Boleh bikin duit. punya banyak keje berpekdah aku bleh buat dari wat mende camnie. dan kalau le org yg anto email nie tak percaya (kenapa, tak percaya?) bleh aaa datang face to face ngan aku and judge my appearance yg menyebabkan dia bleh email aku camtu. lagipun aku dah letih aaa kaunselingkan org dalam telepon. BUat apa mengkayakan telekrap. Jumpa depan2 lagi best sambil pekena nasi paprik ngan teh tarik….:p

p/s: sblm korang nak YM ngan aku, please declare your status as sincerely as possible. Jika perlu attach copy of ic supaya aku bleh check kat pejabat kadi before aku chat ngan korang lol…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *