Post ID: 24

muahahaha….assignment database dah submit. walaupon tak complete at least aku anto gak.

nape le mata takleh nak lelap nie. sok nak keje wehh….dah le ada class data comm petang sok. tidurlah mata……tapi tak mau lelap. asal aku taruk aje kepala kat bantal, macam2 perkara akan bermain di pikiran. pikir apa nak jadik ngan diri aku nie, pikir masa depan, pikir pasal umur yg dah makin tua dll….arrgghh……biar le masa menentukannya.

hari sabtu dan ahad datang lagi. seperti slalu aku akan mengabdikan diri di workstation Unitar. kunun nak study tapi alih2 main tenet aje……ape lah nak jadik ngan aku nie…..zzzzzz…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *