SMS oh SMS….

baru balik dari meeting MTU kat Mapley. Since aku nye percentage utk pegi dalam 30%vs70%, maka aku tak konsentrate sangat kat meeting part awal. sibuk layan vcd sg congkak yg si Jebatz siapkan. Sakit perut melihat semula adegan2 melampau ahli MTU. Paling tak tahan, tang si Rini menggesek belon, Anum nangis ngan Garb insaf sebab mengenakan Anum. Best, memang best.

Abis meeting kol 12.30. ntah le actual abis kol brape coz aku blah awal. Mata dah ngantuk, otak dah letih. Sok ada kelas kol 10.30. harap aku tak terlajak bangun. Opismate aku sorang sok balik kg. Siap kirim ikan patin tu. kih…kih…kih… Aku ngan manager le jenuh nak berpulun sampai hari Sabtu. Terpaksa ponteng kelas data comm sabtu nie coz tak cukup staff.

Dalam tgh drive balik umah, tetiba member anto sms. hampeh cipan sungguh. mujur aku baca sampai abis. kalu tak mau terkujat badak aku…

Cepat tgk TV3: Hard Rock Cafe KL dibom, semua tingkat runtuh. Polis sudah tangkap pengebomnya. 127 mati terkorban, 261 cedera, 150 pengsan, 10 hilang dan 1…..kene tipu!!!

Cis..cis..dan cis…patut le aku heran punye ramai umat terkorban dan cedera, muat ke reramai tu masuk Hard Rock……hampehhh….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *