Now I Understand Why Some People CLaims STREAMYX Sucks!! I emailed this to the customer service. After two weeks, I am getting tired of keep on calling them. My streamyx bill is running so does my dial up. Maybe this what u get when they give you free modem 🙁 Referring to report no: 476847 […]

Read More →

Sejenak di SKUE Sabtu dan Ahad yg lalu benar2 meletihkan. Sabtu pagi, baru nak ke pejabat tetiba terpancul 2 mamat streamyx. Oh ye, pasal configuration modem. Terpaksa layan diorang sat. Lepas depa godek2 laptop, baru dapat login ke streamyx. Yesss….akhirnyaaaaa….10.30am bergegas ke pejabat. Meeting dah mula tapi mujur antara bos ngan account admin dulu. Aku […]

Read More →

Hari Yg Memenatkan Tapi Seronok Hari nie memang betul2 memenatkan. Pepagi kene gi kindy mengajar disana. Pastu rush ke office siapkan perkakas utk presentation ahad nie. Lunch time diorang ajak gi Carrefour. Sempat gak usha handphone utk mak. Then, bila balik ke opis semula tetiba ada kelas awal plak. student nak wat replacement. Arghh….cakap le […]

Read More →

I want My Streamyx NOW!!!! arrghhhh….I hate to see that beautiful Aztech DSL Modem just laid there on the floor unable to service me from last tuesday till now. I’v been making reports to the call centre, called the technician and the person who cam to my house to install the modem. I was told […]

Read More →

Men Are Hard To Pleased … The problems with GUYS: an interesting article forwarded to my email by a friend of mine…. If u TREAT him nicely, he says u are IN LOVE with him; If u Don’t, he says u are PROUD. If u DRESS Nicely, he says u are trying to LURE him; […]

Read More →

takde apa yg spesel hari nie. Pegi keje dan balik keje seperti biasa. Bolehlah diisytiharkan sebagai Hari Bosan Sedunia. Di jam2 terakhir dipejabat aku menghabiskan masa menonton Finding Nemo. Tak jemu-jemu walaupun dah berulang kali. Keluar dari pejabat, cuaca kelihatan cukup cantik. ahhh, alangkah ruginya jika hanya menghabiskan masa di rumah petang2 begini. Tapi nak […]

Read More →

ini adalah antara artikel menarik yg sempat sherrina baca di Mingguan Malaysia bertarikh 20 Julai 2003. Mungkin pahit tetapi benar….. Komited kepada tugas, jaga maruah diri dan pasukan – Polis jangan biar rakyat meluat SEJAK dahulu lagi, tiada yang mempersoalkan permintaan bagi menambahkan jumlah keanggotaan dalam pasukan polis. Semua pihak menyedari kepentingan mereka bagi menjaga […]

Read More →

Adil Hari nie aku tertanya2. Berapa ramai diantara kita mampu berlaku adil? Adil kepada diri sendiri, kepada keluarga, teman-teman, masyarakat sekeliling, kepada agama dan negara? Adil dalam perkahwinan, adil dalam pembahagian harta, adil dalam penentuan kuasa? Adil, perkataan yg simple yet difficult to fullfil. Dan aku cuba utk berlaku adil hari ini. Tetapi aku khuatir […]

Read More →

Birthday paling best dalam hidup ini lama juga ek aku meninggalkan blog nie. agak sibuk dengan assignment dan kerja2 di pejabat. final exam pon dah dekat. smalam aku dan geng2 MTU melepak di mapley. Aku sampai agak lewat selepas selesai membeli barang dapur di pasaraya. Sampai aje semua nampak serius. sedang membincangkan isu semasa. Aku […]

Read More →

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO ME hahaha…..I am already 23 years old but I don’t think I am qualified to be 23. Not yet. I still wanna be young, free and happy but who says you can’t feel young and happy when you reach 23? Nothin much happened on my birthday. I received several sms, calls […]

Read More →