What A Day!!

Sabtu menjelma lagi. As usual aku sure bangun lewat punye. Maklum le kelas kol 11.30. tapi pagi nie apa mimpi ntah aku bangun awal plak. terkejut member tgk aku terpacak awal kat opis. Dah le pepagi sket punye susah nak carik parking, tetiba ada petak aku tak dibenarkan parking plak sebab ada company nak punggah barang. Aku dah malas nak bertekak ngan pakcik guard tu. Park aje le kat padang.

Abis kelas kat opis aku pi Unitar. Mujur Kuiz data comm open book kalu tak ternganga aku nak menjawab. ahh..open book pon soalan cam maut. terkial2 aku membelek buku mencari jawapan. Pas kelas pi pekena kuew tiow ngan teh tarik dan skarang aku melepakkan diri kat workstation. Pehh…apalagi, download lagu le. 100Mbps maaa…dah masuk dalam yuran. apelagi, lenjan le.

Sok member MTU ajak pi karnival tv3. aku lak ada exam rabu nie. 2 paper plak tu. ishhh…nak gi ke taknak? aduss…dah le 8 chapter plak tu data comm…..database plak 4 chapter. adussss…nak gi taknak, nak gi taknak….siti nurhaliza ada plak tuuu….aisehh, eh..sejak bila plak aku minat siti nih…muahahahaha….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *