Pepagi aku dikejutkan dek mak suh masak nasik. Actually, takde le pepagi sangat pon coz adik aku pon dah slamat ke sekolah. Ibu ngan lid nak pi meeting saham kat PJ. Aku teringat assignment yg belum siap. Terus aku bukak laptop dan cuba menyiapkannya. Nasib baik beli buku yg lecturer recommend nie. Jawapan banyak dalam […]

Read More →

Ahad yg damai. As usual aku bangun dengan niat nak gi lepak di workstation. Tapi memandangkan geng2 MTU berkobar nak nengok gambo, aku batalkan aje. Esok pon cuti lagi, bleh gi sana. sambil tu bleh submit assignment. Lepas mandi, aku menyiapkan diri. Yeargghh…what a nice and bright day. Lepas sarapan, aku suh walid(ayah) sign borang […]

Read More →

Sabtu menjelma lagi. As usual aku sure bangun lewat punye. Maklum le kelas kol 11.30. tapi pagi nie apa mimpi ntah aku bangun awal plak. terkejut member tgk aku terpacak awal kat opis. Dah le pepagi sket punye susah nak carik parking, tetiba ada petak aku tak dibenarkan parking plak sebab ada company nak punggah […]

Read More →

Nie MTU nye pasal le. Lepak sampai tengah malam kat mapley. makan tak hingat dunia. gelak tak hingat dunia. Sakit2 perut dibuatnya sambil memerhatikan pancaran bunga api (cengkadak si Syuk nie :p ).Lepas subuh ingat nak landing kejap aje sekali tgk jam…aiyaakkk….10am. Giloshh…kelas kol 10.30. berlari le menyiapkan diri. Lewat gak sampai. Tengahari lunch tapau […]

Read More →

Hari nie hari paling kelam kabut dan berasap dalam minggu nie. pepagi lagi mak aku dah bebel suh aku gi amik souviner saham dia kat Island Peninsular. Dah le kol 9.30 aku ada kelas. dah brape minggu aku asik sampai lewat utk mengajar. baru ingat nak wat azam baru sampai awal. dah siap2 nak keluar […]

Read More →

Huhuhu…rupanya aku nie banyak ketinggalan dalam mende2 canggih didunia siber ini. Masih cuba mengodek-godek menggunakan blogger ini. camne yek nak tuka kaler? camne nak bubuh mende2 yg best-best tu….hmmm….

Read More →

Assalammualaikum…. Yearrgghhh…..ini dia rupanya yg aku cari selama ini. Thanks pada Armz and Leeds coz dr korang le aku tau kewujudan menatang alah ini. Emmm…disini le akan menjadi medan aku menulis apa sahaja yg aku suka. Menggantikan diari manual ku sebanyak 4 buah itu (cehh…siap dah wasiatkan pada Zura in case apa2 jadik pada aku […]

Read More →